Από την αρχαιότητα ο άνθρωπος  προσπαθεί να εξηγήσει και να κατανοήσει δραστηριότητες φαινόμενων  που έχουν να κάνουν πέρα από τα όρια της λογικής μας

Σήμερα η επιστήμη είναι πιο ισχυρή από ποτέ, αλλά δεν είναι ακόμα παντοδύναμη. Υπάρχουν όμως φαινόμενα που δεν μπορεί να τα εξηγήσει με κανένα τρόπο και εξακολουθούν να είναι ένα πραγματικό μυστήριο για την ανθρωπότητα.

Η επιστήμη μπορεί να είναι στα καλύτερά της, σε βαθμό που μας φοβίζει με την έκρηξη της τεχνολογίας, αλλά πολύ απέχουμε από το να πούμε ότι έχει εξηγήσει τα πάντα. Και δεν μιλάμε για φαινόμενα που αγγίζουν τα όρια της παραψυχολογίας, αλλά για φαινόμενα της καθαρής φυσικής που κανονικά θα έπρεπε να τα έχουμε εξηγήσει. Σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας υπάρχουν μυστήρια που αιώνες τώρα αναζητούν τη λύση τους.

Οι αστικοί μύθοι και οι τρομακτικές ιστορίες πάντα μας γοητεύουν, είτε επειδή έχουμε ζήσει και εμείς κάποια  εμπειρία που είναι περάν από την λογική μας  , είτε έχουμε ακούσει κάποια μαρτύρια που μας έκανα να σκεφτούμε ότι πέραν από τον κόσμο της ύλης υπάρχει και ένας άλλος άγνωστος κόσμος  .

Σε κάθε χωριό σε κάθε πολη υπάρχουν μυστηριώδεις υπεραστικοί μύθοι, ιστορίες από το παρελθών  και αφηγήσεις ανθρώπων που έζησαν  πραγματικά γεγονότα  .

Η ομάδα μας The Hunt με επικεφαλής των ερευνητή συγγραφέα Αντώνη Βλάχο , ερευνά και καταγράφει   όλους αυτούς τους μύθους και της μαρτυρίες παρουσιάζοντας μέσα από την έρευνα την πραγματικότητα .